SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

ЗАВЕДЕНИЯ

Основен ресторант

Основният ни ресторант е обзаведен в съвременен модерен стил. Разполага с 220 места на закрито и 150 места на терасата на ресторанта, от която се открива прекрасна гледка към морето. Нашият шеф готвач приготвя за Вас различно 7-дневно меню всеки сезон с разнообразни интернационални ястия. Всяка седмица организираме различни тематични вечери като Българска национална вечер, Средиземноморска вечер, Италианска вечер и други.
Погрижили сме се за малките ни гости като за тях сме направили детски бюфет с любимите им храни. За тяхното удобство, на разположение са детски столчета.

07:30 – 21:30
Хотел Сънрайз - храна, включена в ол инклузив пакет
А ла карт ресторант - ол инклузив хотел Сънрайз Златни пясъци

А-ла-карт ресторант

Нашият а-ла-карт ресторант се намира се в близост до основният ресторант. Разположен е на открито и е прекрасно място, на което да прекарате една прохладна лятна вечер в уютна и спокойна обстановка. Храната се приготвя на място.
Заложили сме на интернационална кухня и барбекю. Може да направите предварително Вашата резервация на Рецепцията на хотела.

07:30 – 21:30

Лоби бар

Лоби барът на хотелът Ви очаква. Той разполага с места на открито и закрито. Нашият Аll Inclusive пакет е от 10:00ч до 23:00ч. Предлагат се разнообразни безалкохолни и алкохолни напитки и коктейли след 11:00ч. Между 11:00 до 17:00 може да се насладите на плодове и сладки.
По всяко време на деня може да поръчвате напитки и освежаващи коктейли извън All Inclusive пакета Ви.

10:00 – 01:00
лоби бар в хотел Сънрайз
коктейли около басейна

Бар басейн

Бар басейнът се намира на горното ниво на каскадните басейни. На него ще намерите разнообразни безалкохолни и алкохолни напитки и коктейли, на които да се насладите покрай басейните. След 11ч предлагаме плодове и сладки.

10:00 – 17:00
to-topto-top