SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

СПА ЦЕНТЪР

На Ваше разположение в хотела е новооткрития СПА център. По време на престоя си можете да се насладите на професионално обслужване, съобразено с Вашите лични желания, както и разнообразие от услуги, предоставящи възможност за пълноценна почивка. Резервация за терапия или ползване на СПА зоната може да направите на рецепцията на хотела или рецепцията на СПА. Работно време на Спа Центъра от 8.30 – 19.00 часа

Релакс зона

Погрижете се тялото и сетивата си като прекарате един спокоен ден в нашето СПА. Възползвайте се от съоръженията, които предлагаме и се отпуснете в уюта на нашата Релакс зона.

спа и релакс зоната на хотел Сънрайз
сауна в спа зона на хотел Сънрайз

Арома сауна

Арома сауната действа релаксиращо на организма. Вдишването на етеричните масла, действа благотворно на дихателните органи. Намалява стреса и подобрява концентрацията.

Парна баня

Горещата пара засилва кръвообръщението и подобрява обмяната на веществата. Порите се почистват, отмиват се мъртвите клетки, изхвърлят се токсините, кожата става по-чиста, по-мека. Намалява кръвното налягане и стреса. Спомага за намаляването на болки в мускулите и ставите.

Парна баня в релакс зоната на хотел Сънрайз
джакузи в спа зоната на хотел Сънрайз

Джакузита

Хидромасажът на джакузито повлиява особено благоприятно заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. Облекчава болките, свързани с тях, както и тези вследствие на прекомерно натоварнане, и ускорява възстановяването. Успокоява и има общо благотворно въздействие върху нервната система. Има добър ефект при състояния на стрес, хронична умора, безсъние. Като следствие от това, хидромасажът допринася и за нормализиране на обмяната на веществата и на работата на имунната система.

Кнайп пътека

Създадена е от немския натуролог и балнеолог Себастиян Кнайп. Редуването на топла и студена вода действа стимулиращо върху тялото, подобрява кръвообращението и засилва имунната система.

релакс зона в спа център
приключенски душове в спа зоната на хотел Сънрайз

Приключенски душове

Приключенския душ представлява комбинация от различни по температура и сила на впръскване водни струи,музика и светлинни ефекти. Различната комбинация на тези компоненти може да Ви пренесе само за миг от обстановката на разведряващ тропически дъжд до екстремното усещане на свежест от полярен дъжд. Приключенският душ основно се използва за премахване на стреса и умората. Той е идеалният вариант за контрастна процедура след горещите терапии в спа центровете.

Финландска сауна

Оказва положителен ефект върху имунитета и кръвообращението. Доброто кръвообращение помага за намаляване на болки в мускулите и ставите. Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, спомага свалянето на килограми, чисти токсини от тялото и намалява стреса.

сауна в спа зона на хотел Сънрайз
масажно студио в релакс зоната на хотел Сънрайз

Масажи

Масажите са едно от малките удоволствия, които могат изцяло да променят деня и настроението ви. Не се лишавайте от миговете на пълно безгрижие и релакс и се отпуснете в ръцете на нашите специалисти.

Маникюр и Педикюр

Поддръжката на ноктите говори много за една жена. Независимо дали ще се спрете на класически френски маникюр или пък на ефектни декорации, изграждане с гел – от нас ще си тръгнете с настроение и самочувствие.

разкрасителни процедури в спа центъра на хотел Сънрайз, Златни пясъци
to-topto-top