SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

УСЛУГИ

Хотел Сънрайз разполага с широка спортна база. На Ваше разположение са тенис корт, тенис на маса, волейболно игрище, футболно игрище, баскетболно игрище, фитнес, джакузи, вътрешен и 4 външни басейна. Може да се отдадете на различни игри и забавления като дартс, билярд, карти и други игри, да поплувате в някой от басейните ни или да си направите релаксиращ масаж.

тенис и волейболно игрище към хотел Сънрайз

СПОРТ

Екип от спортни аниматори ще ви посрещне и ще се погрижи за вашето настроение. Спортната програма на нашите аниматори е доста богата и тече през целия ден. На територията на хотела са разположени спортни площадки, на които можете да практикувате любимия си спорт. А ако обичате водна гимнастика и водна топка, очакваме ви край басейните.

АКТИВНОСТИ

Тенис на корт
Волейбол
Баскетбол
Футбол
Гимнастика
Тенис на маса
Аеробика
Водна гимнастика
Kangoo Jumps
Дартс

БАСЕЙНИ

На територията на хотел Сънрайз, гостите могат да се насладят на богатия избор от басейни, които предлагаме.
Нашият Релакс басейн е за тези, които избират тишината и спокойствието. Ще го видите още с пристигането в хотела
Закритият е басейн е отоплям през целия ден. Той е подходящ и за малки деца, с налична детска секция с дълбочина 0.55см Тук може да прекарате деня, ако навън е все още студено.
А голямата изненада са трите големи каскадни басейни, с красива гледка към морето. Те се намират в активната зона на хотела, където ще бъдете посрещнати от нашите аниматори. Тук ви очакват куп игри и изненади, музика и забавления. Басейните са подходящи както за най-малките, така и за техните родители. Има отделени и обезопасени детски секции с 0.60см. А за тези които са любители на водните спортове и гимнастика, нашите аниматори ви очакват. Любимо място на всички наши гости.

Безплатен шезлонг и чадър
08:30 – 18:00

НА 4 НИВА

Горен басейн – 58 кв.м
Среден басейн – 105 кв.м
Долен басейн – 77 кв.м
Детски басейн – 27 кв.м
детски клуб и занимания с аниматор в хотел Сънрайз, Златни пясъци

ЗА ДЕЦАТА

Всички знаем, че усмивките на нашите деца са най-важното нещо за нас. А за пълноценната Ви почивка, сме организирали много детски игри и забавления за тях. Екипът Аниматори Ви очаква! Хотел Сънрайз има на разположение нов детски кът, където нашите аниматори танцуват, пеят, играят, рисуват и творят с Вашите деца. Всеки ден ги очакват различни приключения! А какъв по-хубав финал на деня от една детска дискотека! А след това танцово или комедийно шоу за мама и тате.

Детска анимация -10:00 – 12:30 и 15:00 – 17:30

ЗАБАВЛЕНИЯ

Креативен ден
Пиратско парти
Игри в басейна
Рисуване
Пица ден
Спортен олимпийски ден
Футбол и гимнастика
Детска дискотека
to-topto-top