SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

ЦЕННОСТИ

Екипът на хотел Сънрайз почти две десетилетия работи за това да сме гъвкави и конкурентноспособни за да отговорим на променящите се нужди на пазара и клиентите ни. Затова непрестанно усъвършенстваме базата на хотела и самите себе си така че не само да Ви спечелим като клиенти, но и да Ви запазим като такива.

Да бъдем “зелени”!

Няма друга индустрия, която има толкова много за губене от промените в климата, колкото туризма. Все повече хора се обръщат към здравословния начин на живот и опазването на околната среда. Ние в хотел Сънрайз заставаме зад Зеления начин на живот.

Тонове вода и препарати се използват ежедневно в хотелите за ненужно пране на кърпи и спално бело. Моля, помогнете ни да запазим околната среда, като разумно използвате електричеството, тока и водата.

Всички обичаме и предпочитаме местата, където се предлага All Inclusive. Удобно е и ни спестява труда да търсим различни ресторанти всяка вечер и начини да забавляваме децата си. Но за съжаление и тази програма има лоша страна. Изхвърляме килограми с оставена храна и напитки, а някой някъде гладува и няма достъп до питейна вода. Нека бъдем разумни в консумацията на храна и напитки, защото храната, която изхвърляме е всичко, от което някой някъде се нуждае.

to-topto-top